Melspring International B.V.

Afvalwaterbehandeling

Innovatieve oplossingen op het gebied van (afval)waterbehandeling, slibontwatering, en geurbestrijding (H2S). Voor een optimaal zuiverings- en behandelingsresultaat!

Een optimaal zuiverings- en behandelingsresultaat!

Wilt u water zuiveren? Melspring International B.V. is al meer dan 35 jaar een betrouwbare partner in water- en slibbehandeling. Wij hebben naast een uitgebreid pakket hoogwaardige waterbehandelingschemie, de technische knowhow om zelfs de meest complexe situaties op te lossen. Niet voor niets zijn technische knowhow en ervaring sleutelbegrippen binnen onze dienstverlening.

Melspring levert een compleet programma voor toepassingen binnen bijna alle waterbehandelingsgebieden. Bij waterschappen, gemeentelijke en industriële (afval)waterzuiveringsinstallaties in de Benelux worden innovatieve oplossingen op het gebied van (afval)waterbehandeling, slibontwatering, en geurbestrijding (H2S) aangeboden. Wij onderzoeken uw water en slib in ons laboratorium en begeleiden u bij het vervolgproces.

Water en slib kennen vele vormen die allemaal om een eigen behandelmethode vragen. Onze specialisten assisteren u graag bij het ontwikkelen van een effectief zuiverings- en behandelingsproces, waarbij procesoptimalisatie, rendement en kostenreductie centraal staan. In samenspraak met u leveren wij op maat gemaakte oplossingen.

Ga voor meer informatie naar: afvalwaterbehandeling.watermelspring.nl 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.